Gaming headset – rgb eller ej?

Gaming headset – rgb eller ej?

18. juli 2019 0 Af rsadmin

Jeg er efterhånden ved at være lidt træt af, at alt gaming udstyr, SKAL være overdynget med RGB lys. Jeg føler vi spilder ressourcer, tid og penge på at installere rgb lys i alt hvad der skal sælges til “gamere”. Jeg har ikke brug for at min pc skal være et diskotek, når jeg bruger den. Jeg har brug for performance.

Gaming headset

RGB eller ej?

Nu starter jeg lige med min personlig holdning. Jeg syntes ikke at rgb lys hører til i ALT gaming udstyr. Jeg mangler at jeg har muligheden for at fravælge alt det skide lys når jeg handler pc udstyr. Mine frustration er opstået ved at jeg på et tidspunkt fandt et bundkort, som var til en “almindelig” pc, men jeg fandt også et præcist identisk bundkort til en “gaming” pc. Den lille bitte forskel der var på de 2 bundkort er, at gaming bundkortet var fuld er rgb lys og kostede 200kr mere.
Her for nyligt skulle jeg bruge et nyt headset. Her endte jeg i præcist samme situation. Alle de såkaldte “gaming” headset, er pyntet med nok lys til at du kan smide dem på din bil og forvandle den til en skide ambulance.
Jeg endte faktisk med ikke at købe et “gaming” headset. I headsets er lyden Alpha Omega for mig. Jeg endte derfor med at køre ind til min lokale musikbutik. Her kiggede jeg på headsets udviklet til djs. Her fandt jeg en helt ny passion for lyd, for de studie headsets som jeg fik prøvet, var ligesom at træde ind i en ny dimension.

Da vi skulle flytte, pakkede flyttemændene pænt mit gaming headset ned og behandlede det, med den respekt som det fortjente. Læs vores artikel om flyttemænd her

Mit nyeste gaming headset

Efter at jeg fik mit headset med hjem, til mit gaming setup, fik jeg da også hurtigt bootet maskinen op og åbnet det første spil, jeg kunne finde. Eller, det vil sige at jeg skulle installere drivere til min nye lydboks, så headset’et virkede. Herefter gik det ellers bare over stok og sten. Jeg vil faktisk sige at gaming oplevelsen er blevet lige så meget bedre, som den gang ssd harddisken blev opfundet.

Hvis du følger mine råd, som du sandsynligvis gør hvis du har læste med hertil, så er studie headsets / dj headsets de nye gaming headset.
Prøv det. Bare prøv et studie headset. Det kan være dit nye gaming headset.